Bilete Vița de Vie lansare ȘASE (-), cea de a doua parte a albumului Șase/Șase - 27 oct '18 - Arenele Romane

Vița de Vie lansare ȘASE (-), cea de a doua parte a albumului Șase/Șase

Arenele Romane, București

sâmbătă, 27 octombrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 27 octombrie, Arenele Romane vor fi gazda evenimentului de lansare a celei de a doua părţi a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-).

Pentru ȘASE (-)Viţa de Vie au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus. ŞASE (-) conţine şase piese. Trei dintre acestea v-au fost déjà dezvăluite, inclusiv cu suport video: HAIHUI, DUR DE-A DURA și IALAPET, iar la început de octombrie mai urmează încă una.

Ultimele două le veţi descoperi la lansare, când vor interpreta integral toate cele doisprezece piese de pe albumul ŞASE/ŞASE. Şi nu numai.

În cei peste 20 de ani de când Viţa de Vie călătoreşte prin universal muzical, Bucureşti le-a oferit întotdeauna un public dedicate şi empatic. De aceea, din dorința de a-I răsplăti şi de a păstra o continuitate, lansarea celei de a doua părţi a albumului Şase/Şase, va avea loc într-un spaţiu bine cunoscut de consumatorii de muzică de calitate din Bucureşti şi cu un ridicat potenţial de exploatare artistic pentru tot ceea ce înseamnă producţia de spectacol, Arenele Romane.

Privim fiecare producţie de spectacol ca pe o provocare şi de abia aşteptăm să oferim publicului experienţa participării la o producţie marca Viţa de Vie & Dark Side Entertainment.

Bilete:

-  50 de lei până la 26 octombrie

-  70 de lei pe 27 octombrie și la locaţie, în limita disponibilității

FB: www.fb.com/vitadevie

Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.