Bilete Taraful de la Varbilau - Prima Oara la Sala Palatului - 23 mai, ora 20:00 - Sala Palatului

Taraful de la Varbilau - Prima Oara la Sala Palatului

Sala Palatului, București

luni, 23 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Luni, 23 MAI 2022, ora 20:00, Taraful de la Vărbilău vine să cânte pentru prima oară la Sala Palatului.

Vino să asculți muzica lăutărească autentică la un concert ce cu siguranță îți va lăsa amintiri plăcute.

Melodiile care fac deliciul fiecărei petreceri, vor fi cântate live de celebrul Taraf de la Vărbilău, la cel mai așteptat concert al momentului. Aceștia vin pregătiți să le ofere spectatorilor o petrecere de zile mari. 

 

Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

 

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatie). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.