Bilete STRADAVARIUS live in Bacau - 7 oct, ora 19:30 - Boris Pub

STRADAVARIUS live in Bacau

Boris Pub, Bacău

vineri, 7 octombrie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

STRADAVARIUS vin pentru prima data la Bacau, intr-un mare show de hip-hop in cadrul turneului national STRADATOUR MMXXII! Vineri 7 octombrie sunteti asteptati in Boris Pub la concertul de lansare al noului material STRADAVARIUS III STRADAVERSE!
Albumul este o compilatie de 15 trackuri cu peste 20 de artisti si l-am intitulat STRADAVERSE deoarece contine versuri din universul strazii diferite, spuse pe o muzica de cartier facuta sa dai din cap dar plecata din suflet, muzica din strada, underground.
 
Faimoasa brigada va fi reprezentata pe scena de catre SISU, STRES, MAX K, SUBSEMNATU, D-TRONE si TECKO STARR la platane iar in deschidere sunt invitati artistii locali HRISCU si TOMZ (G4L). Setlistul va cuprinde multe piese noi dar si de pe Stradavarius 1 si 2, precum si hituri solo sau colaborari ale membrilor brigazii.

Deasemenea, va asteptam sa filmam impreuna varianta live de la “Nu stiu, n-am vazut nimic”!
 
Evenimentul va incepe la ora 19:30 si este produs de Rebel Music si Stradavarius in colaborare cu Bacova Underground. Pre-sale: 100 bilete la 30 de lei exclusiv pe iabilet.ro. Intrarea: 50 de lei (in limita capacitatii).