Bilete st.ART Festival - 21-22 mai - Străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi

st.ART Festival

Străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi , București

21-22 mai

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

București, 29 aprilie 2022 – st.ART, festivalul de muzică și artă stradală care aduce oamenii împreună, va avea loc în zona Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale Bucureștiului, mai exact vecinătățile Muzeului Național de Istorie a României. În perioada 21-22 mai 2022, străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi din Capitală vor fi închise circulației și transformate în ring de dans.

st.ART este o celebrare a bucureștenilor și a spiritului creativ. Printre artiștii care vor urca pe scena st.ART întâlnim artiști locali precum ROA, Bogdan Simion, Gramofone, Dobrikan, K-LU, KOV, Du Mad, Bross. Aceștia sunt împărțiți pe parcursul celor două zile de festival: sâmbătă vom asculta muzica celor de la ROA, Du Mad și Bross, iar duminică pe Bogdan Simion, Gramofone, Klu, Kov și Dobrikan. Întregul line-up va fi completat cu artiști surpriză.
Pe lângă muzică, st.ART constituie o scenă pentru artă, în toate formele ei. Artiști din scena locală vor reinterpreta spaţiul public şi ne vor face să (re)descoperim oraşul aşa cum nu l-am mai văzut până acum. Pentru această ediție, Obie Platon, unul dintre cei mai activi artiști vizuali și stradali din România, Europa și China, a pregătit un art perfomance, o instalație la care va lucra în cele două zile ale festivalului, iar participanții vor putea vedea rezultatul la finalul evenimentului. De asemenea, studenții de la UNArte, sub îndrumarea lui Ionuț Anghel, Lector Universitar Doctor, vor propune, cu ajutorul unor instalații inedite, propriile lor viziuni artistice asupra orașului.
“După o perioadă în care am învățat valoarea prezenței umane, ne dorim să aducem oamenii împreună în cadrul acestei petreceri, punându-le la dispoziție o scenă, pe care să danseze, să se bucure, să se manifeste creativ, să se lase văzuți și admirați. Pentru că st.ART e despre oameni, ei sunt arta orașului,” a declarat Cristina Grigore, co-fondator st.ART.
În ceea ce privește opțiunile culinare, zona de street food va oferi variante pentru toate gusturile participanților la eveniment. Printre cei prezenți vor fi: Creperie, VanFruct, Arrosticini, Burger Van, Delicii pe Roți.
Prețul unui abonament este de 75 de lei pentru ambele zile. De asemenea, prețul unui bilet pe o singură zi este de 50 de lei. Copiii până în 7 ani beneficiază de gratuitate. Accesul minorilor va fi interzis după ora 19:00.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.

Urmăriți-ne pe:
Website: www.readytostart.art
Instagram
Facebook
***
St.Art este un festival apărut la intersecția preocupărilor comune ale comunităților dezvoltate în timp de The Brunch Affair și Check Vintage & More.
Despre The Brunch Affair
Conceptul The Brunch Affair reprezintă un brand exclusivist de petreceri, care reușește să îmbine cu success cele patru elemente cheie pentru un eveniment de neuitat: socializare, dans, food & drinking. În cei șapte ani de activitate și peste 150 de evenimente, comunitatea de bruncheri a ajuns la un număr de 25.000. Câteva dintre evenimentele remarcabile sunt The Brunch Affair for DIOR și The Brunch Affair @ PARIS.
Despre Check Vintage & More
Check vintage & more este un spatiu creativ cu produse vestimentare cu adevărat vintage situat în centrul Bucureștiului, vis a vis de Muzeul de istorie, zona Calea Victoriei, într-o cladire istorică. Acest concept oferă o experiență completă - shopping, consilerere styling, studio foto, bar, events & soon restaurant. Check Vintage & More are o comunitate de aproximativ 15.000 de iubitorii de vintage, la care se adaugă sutele de persoane care au participat la evenimentele organizate în acest spatiu.