Bilete SOLD OUT - Bucuresti: Concert Andra – Vis de iarna! - 6 dec, ora 19:30 - Opera Națională București

SOLD OUT - Bucuresti: Concert Andra – Vis de iarna!

Opera Națională București, București

marți, 6 decembrie, ora 19:30

Acest eveniment este sold-out!

Detalii

Andra începe o serie de concerte extraordinare de colinde. Prima reprezentație, la Bucuresti, pe 6 decembrie de Moș Nicolae.
Andra aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă printr-o serie de concerte extraordinare de colinde și muzică de Crăciun. Acompaniată de Orchestra Simfonică București și Grupul Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, artista va urca pe scena Operei Nationale Bucuresti, pe 6 decembrie, de la ora 19:00. 
 
„Crăciunul este o sărbătoare creștină care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne împlinește. Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iarnă» să întăresc acest sentiment de căldură, generozitate și empatie și să dăruiesc momente de neuitat celor care ni se alătură.”, a declarat Andra. 
 
Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și, a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului. 
 
Nu este prima oară când Andra urcă pe scenă în luna decembrie cu un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. În 2016 și în 2017, ea a concertat la Ateneul Român în beneficiul Fundației Hopes and Homes for Children, iar în 2019, artista a invitat publicul la Opera Română in beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.
 
Seria concertelor „Vis de Iarnă” va continua cu reprezentații în Bacau, Cluj-Napoca și alte orase care vor fi anuntate in curand!