Bilete Smida Jazz Festival 2022 - 19-21 aug - Sat Smida

Smida Jazz Festival 2022

Sat Smida, Cluj-Napoca

19-21 august

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Smida Jazz Festival
sat Smida, Rezervația Naturală Apuseni
19-21 August, 2022

Smida Jazz Festival combină bucuria statului în natură, în inima Munților Apuseni, cu muzică bună: jazz contemporan și muzică electronică alternativă. 

Lineup-ul acestei ediții conține nume internaționale, artiști recunoscuți pentru inovație în jazzul contemporan precum: Nubya Garcia, Kamaal Williams, Black Flower, Islandman și Papatef.

Trăiește alături de ai tăi, trei zile de explorat natura - tururi prin pădure, kayak pe Lacul Beliș, de activități creative și relaxante, de stat la cort în campingul amenajat cu dușuri cu apă caldă și toalete flush și seri de concerte pe două scene ale unor artiști impresionanți din toată lumea, sub cel mai înstelat cer.

 

Festival Pass îți dă acces la toate concertele desfășurate pe cele două scene, petrecerile animate de DJ și la activitățile de zi ale festivalului - ateliere creative, workshopuri, zona de food court. 

Intarea la anumite activități se poate realiza cu bilet de intrare separat. 

Pass-ul este valabil pentru o singură persoană.

Accesul acordat de acest pass în perimetrul festivalului începe vineri, 19 august, ora 14.00 și se încheie luni, 22 august, ora 14.00.

 

Festival & Camping Pass îți dă acces la toate concertele desfășurate pe cele două scene, petrecerile animate de DJ, la activitățile de zi ale festivalului - ateliere creative, workshopuri, zona de food court și la zona de camping, dotată cu dușuri cu apă caldă și toalete flush. 

Intrarea la anumite activități se poate realiza cu bilet de intrare separat. 

Pass-ul este valabil pentru o singură persoană.

Accesul acordat de acest pass în perimetrul festivalului și în zona de camping începe vineri, 19 august, ora 14.00 și se încheie luni, 22 august, ora 14.00.

 

RV Pass permite accesul și staționarea pe durata evenimentului în zona de camping dedicată autovehiculelor recreaționale, respectiv autorulote, rulote tractate, autoturisme cu corturi montate pe plafon sau alte autovehicule omologate drept recreaționale.

Fiecare pasager, inclusiv șoferul autovehiculului recreațional va avea nevoie de un abonament la festival și camping/Festival & Camping Pass, pentru accesul în aceste zone și la facilitățile lor. 

 

Pre-pitched Tent permite utilizarea în zona de camping a unui cort preinstalat cu o capacitate pentru 2 persoane și spațiu pentru bagaje. Cortul este dotat cu o saltea gonflabilă pentru 2 persoane dar nu este dotat cu lenjerie sau saci de dormit.

Fiecare dintre cele 2 persoane va avea nevoie de un abonament la festival și camping/Festival & Camping Pass, pentru accesul în aceste zone și la facilitățile lor. Copiii cu vârsta de până în 14 ani, dovedită cu o copie a certificatului de naștere, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera, de către Organizator, la punctul de check in.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.