Bilete Rockstadt Extreme Fest 2022 - 3-7 aug - Rockstadt Extreme Fest

Rockstadt Extreme Fest 2022

Rockstadt Extreme Fest, Râșnov

3-7 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Pragul 1
Sold out
Pragul 2
Sold out
Pragul 3
Sold out
Pragul 4
Sold out
Abonament copii (10-16 ani)
Bilet 3 August
Bilet 4 august
Bilet 5 august
Bilet 6 august
Bilet 7 august
Bilet de o zi - copii pana in 16 ani

Valabil pentru zilele 2,3,4 sau 5

Bilet Camping

pret/ persoana

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Notă: pentru biletele cumpărate în 2019 și 2020 cu sigla iabilet imprimată pe acestea, puteți consulta opțiunile de validare pentru 2022 sau returnare pe site-ul organizatorului.

ABONAMENTE 2022

Abonamentele sunt valabile pentru toate cele 5 zile de festival iar diferenta dintre praguri este dată doar de preț.

BILETE PE ZILE 2022

Ziua 1, miercuri, 03.08.2022 (Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov)
CRADLE OF FILTH, CARGO, DEATH ANGEL, DIRTY SHIRT, RINGS OF SATURN, GOTHIC, NERO DI MARTE, SYN ZE SASE TRI, NEMESIS, SUR AUSTRU, BLACKSHEEP

Ziua 2, joi, 04.08.2022
BULLET FOR MY VALENTINE, CARCASS, THE BLACK DAHLIA MURDER, RISE OF THE NORTHSTAR, RAZOR, SPOIL ENGINE, MASTIC SCUM, EVOKEN, SERRABULHO, DON GATTO, ARHAT

Ziua 3, vineri, 05.08.2022
LAMB OF GOD, KATAKLYSM, OVERKILL, NECROPHOBIC, UADA, IN MOURNING, ORBIT CULTURE, OCTOBER TIDE, PSYKUP, SINNERY, ABOVE US THE WAVES

Ziua 4, sâmbătă, 06.08.2022
KREATOR, HEAVEN SHALL BURN, UNLEASHED, ROTTING CHRIST, HACKTIVIST, DARVAZA, DYSCARNATE, AVIANA, BAEST, BLACK TOOTH, VORKUTTAH

Ziua 5, duminică, 07.08.2022
BEHEMOTH, BLIND GUARDIAN, SACRED REICH, CATTLE DECAPITATION, KAMPFAR, MEPHORASH, KNIFE, FALLCIE, STRAINS, WINTERHORDE, NOBODY’S STRAIGHT

BILETE PENTRU COPII 2022

Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani (10 ani neîmpliniți la momentul accesului în festival) este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.
Pentru copii între 10 ani împliniți și 16 ani neîmpliniți la momentul accesului în festival, prețul abonamentului este de 250 lei și trebuie însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținator de bilet valabil.
Persoanele care au deja 16 ani împliniți la momentul accesului la festival trebuie să dețină abonament cu preț întreg.

Pentru prima zi de festival (miercuri, 03.08.2022), copii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit insoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Pentru celelalte zile de festival, prețul unui bilet pe zi este de 100 lei pentru aceeași categorie de vârstă ca mai sus.

Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un act de identitate în original, respectiv un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

BILETE CAMPING 2022

Prețul este de 90 lei / persoană loc în camping pentru 6 zile. Având în vedere că deși campingul acoperă un areal generos, este evident că există și o limită de capacitate de aceea vă rugăm să vă achiziționați accesul în camping din timp.

Copii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit în camping numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un act de identitate în original, respectiv un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete în număr mai mare decât de obicei la alte ediții și în containere pentru un comfort și igienă sporite. De asemenea, campingul va fi păzit de către firma de securitate cu care colaborăm.

Campingul se deschide marți, 02.08.2022 la ora 12:00 și se închide luni, 08.08.2022 la ora 12:00.

În zona festivalului este în curs amenajare o parcare suplimentară cu plată despre care credem că va fi gata până în august însă vă recomandăm ca pentru a nu aglomera excesiv arealul având în vedere că parcările deservesc și turiștii veniți pentru alte obiective, să folosiți locurile de parcare din orașul Râșnov care este la o distanță mică de festival.

În camping nu dispunem de facilități pentru încărcarea telefoanelor mobile însă la barurile și punctele de încărcare a cardurilor din interiorul festivalului veți primi sprijin pentru acest lucru.

Pentru rulote (campervans) vom reveni cu o recomandare pentru o zonă pretabilă la camparea acestora.