Bilete Resita: Concert Gregory Porter - 4 aug, ora 20:00 - Centrul Civic

Resita: Concert Gregory Porter

Centrul Civic, Reșița

joi, 4 august, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Zona PREMIUM

Biletul include consumație de 100 lei.

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Custom Stories – un nou concept care face parte din reconversia culturală a Reșiței - vă propune o întâlnire magistrală cu celebrul GREGORY PORTER. Pe 4 august 2022, de la ora 20:00, în Centrul Civic al Reșiței vor răsuna celebrele Love Songs!

Cunoscut drept THE VOICE/Vocea, Porter este cel mai important nume pe scenele prestigioaselor festivaluri de jazz de la Montreaux, Viena, Rotterdam ori Copenhaga. Artistul a colaborat cu mari muzicieni precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Van Morrison, Nicola Conte, Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure.

Stabilit în Brooklyn, cântărețul și compozitorul american primește prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut, ’’Water’’/ 2010. Următorul album, ’’Be Good’’/2012 i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

Odată cu apariția discului Liquid Spirit/2013, artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu primul premiu Grammy. A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu ’’Take me to the Alley’’, două Jazz FM Awards dar și titlul de Male Singer of the Year în 2014.
Porter și-a demonstrat abilitatea de a transcende genurile muzicale jazz, r&b/soul și de a coagula audiențe diferite, particularitate extrem de rară, ceea ce i-a și adus un uriaș succes internațional.

’’Gregory Porter are majoritatea atuurilor pe care ți le-ai dori de la un interpret de jazz și probabil încă una sau două calități pe care nu știai că le cauți’’. – The New York Times.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.