Bilete Piatra Neamț: Concert Acadelia - Sala Polivalentă - 16 mar, ora 20:00 - Sala Polivalenta

Piatra Neamț: Concert Acadelia - Sala Polivalentă

Sala Polivalenta, Piatra-Neamt

sâmbătă, 16 martie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Meet&Greet Upgrade

Upgrade Meet & Greet cu Delia include: poza cu artistul, tricou Acadelia Limited Edition plus materiale promotionale ale turneului. ATENȚIE! Pentru acces la eveniment aveti nevoie si de un bilet la orice categorie.

90 lei

VIP

285 lei229 lei

Gold

198 lei155 lei

Categoria 1

142 lei113 lei

Categoria 2

120 lei96 lei

Categoria 3

99 lei79 lei

Categoria 4

55 lei44 lei

Mai sunt doar 17 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Delia aduce showul Acadelia pe 16 martie la Piatra Neamt. Pentru acest spectacol bilete se găsesc online dar și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! Bilete se găsesc si în magazinele Uman, la Diverta sau la FLANCO. Daca vrei sa cumperi suplimente de meet & greet (poza si intalnire cu atistul) o poti face de pe vip.globalrecords.com. Acestea sunt valabile doar cu bilet la spectacol deja cumparat in orice categorie de pret.

16 martie, ora 20:00, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.
 
Delia revine primăvara aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENȚIE!
Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
POFTĂ BUNĂ!  
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!