Bilete OUT OF OFFICE FEST 2022 cu Coma, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L., Rockabella - 18 iun - Arenele Romane

OUT OF OFFICE FEST 2022 cu Coma, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L., Rockabella

Arenele Romane, București

sâmbătă, 18 iunie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane din București are loc prima ediție OUT OF OFFICE FEST. Din line-up fac parte unele dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks<, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella.

 

Programul evenimentului va fi:

17:30 - open doors 

18:30 - Rockabella

19:30 - E.M.I.L. 

20:30 -  Sarmalele Reci

21:30 - byron 

22:45 - COMA

00:00 -  The Mono Jacks

 

Bilete și reguli de access

 

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/și pe ambilet.ro. Biletele vor fi disponibile și la intrarea în festival la prețul de 150 de lei.

Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, vă recomandăm să aveți la dumneavoastră un act doveditor al vârstei copilului (copie).

Intrarea la eveniment se face începând cu ora 17:30. Accesul în perimetrul festivalului este permis pe bază de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc în picioare. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata evenimentului.

Este interzis accesul cu umbrele în perimetrul festivalului. În caz de ploaie, recomandăm accesul cu pelerine.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte contondente, sticle, conserve, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul Arenelor Romane, accesul cu materiale inflamabile, artificii, canistre pe gaz, umbrele, animale de companie.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

 

OUT OF OFFICE FEST este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.  

Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați. Prin intermediul OUT OF OFFICE FEST ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună” declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

https://www.facebook.com/outofofficefest

https://www.instagram.com/outofoffice.fest/

https://www.clubantreprenor.ro/