Bilete Otros Aires – Electrotango From Argentina - 23 mai, ora 20:00 - Fratelli Studios

Otros Aires – Electrotango From Argentina

Fratelli Studios, București

luni, 23 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Otros Aires, una dintre cele mai populare trupe electro-tango din Argentina, va susține un concert live la Fratelli Studios luni, 23 mai.

După concertul susținut acum 6 ani pe scena festivalului Green Sounds, grupul revine la București in cadrul celui mai recent turneu european, show-ul lor promițând o excursie de 90 minute prin istoria muzicii tango și milonga. 

Un proiect muzical născut în Barcelona în 2003 din inițiativa muzicianului si arhitectului argentinian Miguel di Genova, Otros Aires și-a propus o remodelare a ritmurilor clasice argentiniene cu mijloacele muzicii electronice moderne, armonizând structuri de la început de secol 20 cu linii melodice si versuri din secolul 21. Ajuns la 17 ani de carieră artistică, reflectată in 6 albume de studio, 1 album live si un DVD documentar, Otros Aires a contorizat pînă în prezent concerte în peste 250 de orașe din Europa si de pe cele două continente americane. Muzica lor a putut fi auzită in emisiuni TV precum „Dancing with the Stars” si „America’s Got Talent” sau in programul britanic „Strictly Come Dancing”. În 2018, Otros Aires a fost recunoscut de administrația locală din Buenos Aires drept un proiect muzical definitoriu pentru patrimoniul cultural argentinian. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.