Bilete NMVD - 5 nov, ora 17:00 - Club Control

NMVD

Club Control, București

vineri, 5 noiembrie, ora 17:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Program Club Control, Vineri, 5 noiembrie: 16:00 – 02:00

Editia NMVD Iasi se va muta la Bucuresti in urma cresterii de cazuri COVID-19 in zona judetului Iasi. Dorind sa asigure un mediu sigur pentru public, artisti si echipa, organizatorii au decis ca editia NMVD ce urma sa aiba loc la The Secret, in Iasi, pe data de 17 septembrie, va fi mutata la Bucuresti, la Club Control, pe data de 5 noiembrie 2021.

Eveniment 18+

Ne pare rau ca nu putem dansa alaturi de comunitatea de iubitori de muzica electronica din Iasi (vom incerca sa revenim acolo cat mai curand), insa ne bucuram sa anuntam prima colaborare cu Boiler Room pentru evenimentul nou din Bucuresti. Turneul Est European Boiler Room a adaugat in lista evenimentul NMVD cu The Hacker, Tama Sumo, Alexandru Jijian, Kosta si Eddie Lanzat, rezident Club Control.

Primul eveniment din seria NMVD de petreceri de muzica electronica din aceast an a avut loc pe 28 August, la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti, cu Palms Trax, Man Power, Mehmet Aslan si Eddie Lanzat, iar al doilea eveniment a avut loc pe 3 septembrie, la FORM Beach, in Mamaia, cu Dj Tennis, Sascha Funke, Capablanca si Gemini Brothers. Petrecerile au in spate un scenariu post-apocaliptic, cu artisti de muzica electronica, decor custom-made si dansatori costumati care anima atmosfera.

Editia NMVD x Boiler Room va fi ultima petrecere din seria NMVD a acestui an si se va tine pe data de 5 noiembrie, la Club Control din Bucuresti. Lineup-ul final include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro si New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public ca principalul fondator al Electroclash-ului), Tama Sumo (activeaza ca DJ din 1993, a fost DJ rezident la Tresor Club, OstGut si Panorama Bar/ Berghain din Berlin, evoluand intr-o varietate de stiluri de la House clasic la Techno, incluzand mult Disco si Afrobeats), Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio si iubitor de muzica electronica, a impartit scena cu nume ca Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing), Kosta (cu o cariera de aproape 20 de ani, e prezent in scena la o multitudine de festivaluri si cluburi cu un spectru muzical larg, de la funk, disco, afro house, la house si dark disco) si Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald si Doreen Recordings).

Program: 17:00 – 00:00

Eveniment 18+

FB: https://www.facebook.com/nmvdraves

IG: https://www.instagram.com/nmvdraves/

 

BILETE:

Biletele pentru partyul NMVD de la Bucuresti pot fi achizitionate de pe IaBilet, la pretul de 30 lei (pana pe 5 noiembrie, inclusiv, inainte de ora 20:00, atat online, cat si fizic, de la intrare) si 40 lei (pe 15 noiembrie, atat online, cat si fizic, de la intrare, dupa ora 20:00).

REGULAMENT DE ACCES:

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale la momentul desfasurarii evenimentului.

Participantii la eveniment trebuie sa detina un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul in incinta evenimentului. Un bilet confera acces pentru o singura persoana.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, seria de evenimente NMVD va avea loc in aer liber si cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintremasurile urmatoare pentru participanti: prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si purtarea mastii in spatiile comune (bar, toalete etc.).

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentelor. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea platformelor social media NMVD, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.