Bilete Nikos Vertis (show 2) - 7 oct, ora 19:30 - Sala Palatului

Nikos Vertis (show 2)

Sala Palatului, București

vineri, 7 octombrie, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Meet & Greet

Biletul include acces la eveniment, intalnire cu artistul dupa concert, fotografiere si autograf.

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

Categoria 1
Categoria 2
Categoria 3

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

Categoria 4
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Nikos Vertis, indiscutabil cel mai iubit artist al Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va sustine pe 6 si 7 octombrie la Sala Palatului. Artistul rasplatit cu mai multe discuri de platina pentru compozitiile sale, ne va oferi in toamna, un concert extraordinar de muzica greceasca.

Interpretul a fost cucerit de tara noastra din primul an in care a concertat aici si de-abia asteapta sa se intoarca la fanii din Romania: “Pentru mine Romania este ca a doua casa. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul roman, care imifredoneaza piesele de sase ani chiar daca nu cunoaste limba greaca, ceea ce imiintareste convingerea ca muzica este un limbaj universal. Maintorc de fiecare data cu o deosebita placere iar tocmai in acest sens, pentru show-ul din acest an am pregatit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aici” declara NikosVertis. 

Din Melbourne, Sydney si New York si pana la Tel Aviv si Londra, pe marile scene ale lumii, NikosVertis a incantat de fiecare data publicul iubitor de muzica greceasca.  Cel mai iubit artist al Greciei, pentru care fanele din diferite colturi ale lumii au facut o adevarata pasiune si care a primit in dar de la admiratorii sai canadieni chiar si o strada cu numele sau, starnesteadevarate isterii la concertele sale. 

NikosVertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzica traditionala greceasca cu pop si dance, ambasador in toata lumea a modului de a simti grecesc exprimat in muzica, s-a nascutinsa in Olanda si a ajuns in Grecia abia la varsta de 6 ani. Inca de pe atunci stiadéjà sa cante la instrumentul traditional grecesc bouzouki, iar cativa ani mai tarziu a inceput sa studieze canto. 

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cantatNikosVertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a raspandit in toata tara si i-a adus si un contract cu Studiourile Universal. 

Piesele de pe primul sau album, „Se insereaza repede”, devin rapid hituri, iar Vertiscastiga premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de Vertis, „Spune-mi iar”, este si el recompensat cu platina, la fel si albumul pe care Vertisil va scoate ulterior – „Cum petrec serile singur”. Sensibilitatea pieselor de pe cel de-al patrulea album al cantaretului grec, au facut ca ele sa devina imediat hituri la radio si o vara intreaga, in 2007, intreagaGrecie a fredonat cu preponderenta doar muzica lui NikosVertis. Doua discuri de platina a primit si acest album, unul dintre preferatele publicului. Anul trecut piesa ”Te iubesc” a stat mai mute saptamani pe locul intai in Grecia, piesa fiind compusa special pentru publicul tanar. 

Faima lui NikosVertis a inceput sa depaseascagranitele Greciei si curand artistul a inceput sa concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada si Europa. 

Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l reintalneasca pentru a sasea oara consecutiv, pe popularul cantaret grec in luna octombrie a acestui an, cand artistul va concerta la Sala Palatului. Pentru anul acesta interpretul, dupa cum a declarat, a pregatit o surpriza speciala, exclusiv pentru fanii din Romania. 

 

REGULAMENT ACCES 

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori, care prezinta codul QR unic. 

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment. Copiii au acces incepand cu varsta de 6 ani si necesita achizitionarea unui bilet cu valoare intreaga. 

3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat. 

4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile. 

5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum și datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente. 

6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment. 

7. Posesorii biletelor MeetandGreet vor avea posibilitatea să se fotografieze cu artistul, într-un loc stabilit de către organizator în incinta Sălii Palatului, numai după terminarea concertului și numai cu respectarea regulilor de sănătate publică legale decise decătreautoritați. Participarea la MeetandGreet se va face numai după prezentarea biletului special de acces achizitionat la eveniment. 

8. În eventualitatea în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia. 

9. În caz de anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing. 

10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea amânării/anulării  evenimentului. 

11. Este interzis accesul cu: 

– sticle; mâncare sau băuturi de orice fel; 

– artificii, arme, obiecte periculoase; 

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); 

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil); 

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale; 

12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! 

13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. 

14. Accesul in sala de spectacol se va face conform regulilor sanitare aflate în vigoare. 

15. Refuzul prezentării documentelor la intrarea în sala de spectacol are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor. 

16. Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se consideră ACORDUL DAT pentru respectarea acestora.