Bilete MASTERS OF JAZZ - CHAD LB Quartet - 18 oct, ora 20:00 - Sala Rapsodia

MASTERS OF JAZZ - CHAD LB Quartet

Sala Rapsodia, București

marți, 18 octombrie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta in premiera in Romania seria MASTERS OF JAZZ:

CHAD LB Quartet – “Quartet Sessions”

Aclamat drept “fenomen al saxofonului” de catre The New York Daily News, Chad Lefkowitz-Brown este – la numai 30 de ani - unul dintre primii muzicieni de jazz din generatia “millennials”, ce s-au distins ca si headlineri. A concertat pe intreg mapamondul atat ca solist, cat si alaturi de staruri jazz/pop, de la Chris Botti, la Arturo O’Farill sau Taylor Swift. Chad este, de asemenea, membru al multiplei castigatoare a premiilor Grammy “Afro Latin Jazz Orchestra”, precum si membru al Conservatorului din San Francisco in calitate de guest artist.  Prestigioasa revista Downbeat a ales albumul sau “Onward” drept alegerea redactiei in anul 2017, aplaudand “extraordinarele sale abilitati tehnice, care macheaza dificultatea miunatelor sale linii complexe”.

 

Originar din New York, Chad se remarca drept un talent al jazzului inca de la varsta de 11 ani, concertand in tot statul sub mentoratul unui erou al jazzului local, George Reed, cunoscut pentru colaborarile sale cu Teddy Wilson, Buddy Tate, sau Marian McPartland.

 

Chad s-a indreptat pentru desavarsirea educatiei muzicale inspre prestigiosul Brubeck Institute. Pe timpul studiilor, a cantat in mod regulat cu legendarul Dave Brubeck si a fost membru activ al Brubeck  Institute Jazz Quintet.

 

Dupa absolvirea institutului, Chad a concertat in mod activ  pe patru continente, cu aparitii pe cele mai prestigioase scene, precum Carnegie Hall, Super Bowl, sau Madison Square Garden. Albumul sau de debut a fost denumit drept “Debut Album of the Year” de catre criticul Doug Ramsey, in timp ce “Onward”, ultimul sau material discografic in calitate de sef de formative il prezinta pe legendarul trompetist Randy Brecker.

 

In seara de 27 Septembrie, pe scena salii “Rapsodia”, vor urca:

 

Chad LB - Tenor Sax // Liya Grigoryan – Piano // Ben Tiberio – Bass // Charles Goold - Drums

 

Evenimentul “MASTERS OF JAZZ: CHAD LB – Quartet Sessions”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

 

PROGRAM:

Concertul “CHAD LB – Quartet Sessions” va avea loc pe data de 27 Septembrie 2022, ora 20:00 la Sala “Rapsodia” din Str. Lipscani nr. 53, București.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Biletele se gasesc in retelele entertix.ro, myticket.ro si iabilet.ro.

 

Program:

19:30       Opening Gates;

20:00       Chad LB Quartet

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

 

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.