Bilete Living Rock 2022 - 19-21 aug - Plaja Tuzla

Living Rock 2022

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)

19-21 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament presale

Cuprinde accesul pentru o persoana la cele trei zile de festival Living Rock 2022. Pentru camping este nevoie de bilet separat.

250 lei
Bilet rulota

Cuprinde accesul unei rulote in zona de camping. Cei care vor sta in rulota trebuie sa achizitioneze separat bilet de acces in camping in valoare de 20 de lei pentru fiecare persoana in parte. Valabil exclusiv insotit de un abonament valabil la Living Rock 2022 pentru fiecare persoana.

50 lei
Bilet camping

Cuprinde accesul pentru o persoana in zona de camping. Valabil exclusiv insotit de un abonament valabil la Living Rock 2022 pentru fiecare persoana.

20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt - plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Living Rock 2022 va avea loc în weekend-ul 19-21 august, iar primii artiști confirmați în line-up sunt preferații publicului de la ediția de anul acesta: Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma, Robin and the Backstabbers, Silent Strike, Luiza Zan, Bogdan Simion! Bineînțeles, lista formațiilor nu se oprește aici și vom anunța nume noi în curând – fiți pe fază

Acces festival & camping
Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe 3 zile. În luna iunie, abonamentele de 3 zile au preț special presale de 250 de lei.

Accesul în camping-ul Living Rock se face pe baza unui bilet de camping în valoare de 20 de lei per persoană, valabil în toate cele 3 zile de festival.

Camping-ul este destinat și celor care vin cu rulota. Taxa de acces pentru o rulotă este de 50 de lei pe toata durata festivalului. Persoanele care vor sta în rulotă trebuie să își achiziționeze și bilete de camping în valoare de 20 de lei de persoană, valabile în toate cele 3 zile de festival.

Mai multe detalii despre festivalul Living Rock se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului.