Bilete La Familia - '' Poveste de Cartier " - 21 apr '18, ora 20:00 - Arenele Romane

La Familia - '' Poveste de Cartier "

Arenele Romane, București

sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După 20 de ani “Fiecare zi e o poveste / O nouă speranţă-n fiecare zi / Aceeaşi poveste de cartier / Şi mereu te întrebi ce câştigi de la viaţă!” În urmă cu 20 de ani, aceste versuri răsunau din casetofoanele multor fani ai trupei La Familia. “Poveste de cartier” (https://www.youtube.com/watch?v=QSMvcRJ_RMU) purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul “Nicăieri nu-i ca acasă”. Era cel de-al doilea album al La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă cât și pe CD și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara.

Concert La Familia – program si reguli de acces
Sambata, 21 aprilie, la Arenele Romane, trupa La Familia va sustine concertul “Poveste de cartier”. https://www.youtube.com/watch?v=_N6DvE-w4lU


Pentru cei care inca nu au achizitionat bilete, va fi disponibila o serie de bilete la intrarea in spatiul de concert, categoria Acces General, la pretul de 50 lei. Biletele la locatie se vor putea achizitiona incepand cu orele 15:00 de la casa de bilete a Arenelelor Romane. Pana in ziua concertului se mai gasesc bilete online prin eventim.ro; blt.ro; bilet.ro; myticket.ro; iabilet.ro; bilete.ro. ATENTIE: biletele vor fi scanate la intrare! Nu achizitionati bilete din alte locuri decat cele aprobate!
PROGRAM Concert:


14:00 – acces posesorii biletelor categoria VIP (cu participare la sound check); dupa participare la sound check se paraseste locatia si se reintra la 18:00
18:00 – Open Doors pentru cei care detin VIP Tickets si Early Entry
19:00 – Open Doors
20:00 – 23:00 Concert


REGULI DE ACCES
Organizatorii anunta setul de reguli de acces valabile pentru concertul La Familia, “Poveste de cartier”, in data de 21 aprilie – Arenele Romane.
ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS!!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate!!!
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele incep la ora 20:00.
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:00 (VIP Tickets and Early Entry) si 19:00 acces general.
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete VIP TICKETS vor primi un badge special pentru acces la sound check si la Baeram dupa concert.
Cumparatorii de bilete VIP sunt rugati ca dupa concert sa astepte in cort cu badge de Vip in fata scenei de unde vor fi preluati de o persoana care ii va insoti in backstage pentru participare la baeram care cuprinde urmatoarele :


1. Poster semnat de catre artisti
2. Poza cu artistii
3. CD semnat de catre artisti


ATENTIE : PASTRATI BADGE VIP PE CARE LE PRIMITI LA INTRARE. In caz contrar, nu veti avea acces in backstage.
Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.


Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, la randul sau posesor al unui bilet valid. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.


Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.
INFORMATII UTILE:


Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor.

 

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.