Bilete Iași: Ștefan Banică - Te iubesc, femeie! - 22 mar, ora 19:30 - Sala Polivalenta

Iași: Ștefan Banică - Te iubesc, femeie!

Sala Polivalenta, Iasi

vineri, 22 martie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

VINERI // 22 MARTIE // Ștefan Bănică vine la Sala Polivalentă din IAȘI

Cu multă bucurie, anunțăm că Ștefan Bănică susține pentru al 9-lea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!
Concertul va fi un regal al emoţiilor, iar Ştefan Bănică va face o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste compuse şi interpretate în întreaga sa carieră.

Ora acces: 18:00
Ora show: 19:30

Vă așteptăm la emoționantul spectacol, în data de 22 martie, la Sala Polivalenta din Iasi, de la ora 19.30!

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

Bilete:

VIP - 189 lei
Categoria 1 - 139 lei
Categoria 2 - 99 lei
Categoria 3 - 69 lei

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino cu cei dragi şi cântă împreună cu Ştefan: „Te iubesc, femeie!”
Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună unește generațiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.