Bilete Galați:Sarmalele Reci - 6 aug, ora 20:00 - Versus Pub

Galați:Sarmalele Reci

Versus Pub, Galați

sâmbătă, 6 august, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sarmalele Reci revin cu bucurie la Galați, aducând concertul și vinilul „Țara te vrea te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție.
„Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, plus bonusuri, vor fi cântate la Versus Pub, sâmbătă, pe 6 august.
Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.
Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat în concert, în premieră, la Galați și înveselit cu un „Șpriț de vară”.
O experiență de neuitat va fi întreg spectacolul de la Versus Pub, din 6 august. Scriem istoria împreună și contrazicem titlul albumului, ca să aflăm cum să schimbăm istoria viitoare.
Copii până în 12 ani nu plătesc bilet

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.