Bilete De ziua mea “ Cântece pentru prieteni” Concert caritabil Loredana Groza - 10 iun, ora 21:00 - Fratelli Studios

De ziua mea “ Cântece pentru prieteni” Concert caritabil Loredana Groza

Fratelli Studios, București

vineri, 10 iunie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De ziua ei, Loredana Groza va susține un concert caritabil pentru a strânge fondurile necesare reabilitării etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Concertul va avea loc pe 10 iunie 2022, la Fratelli Studio, București. Loredana își va celebra ziua de naștere și întreaga carieră, iar suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată Asociației Medici pentru România, care se ocupă de proiectul de reabilitare al etajului 6.

Loredana Groza a declarat:

„Anul acesta, de ziua mea, vreau să sărbătorim proiectul pe care Asociația Medici pentru România îl face pentru copiii acestei țări! Reabilitarea etajului 6 de la Pediatrie Pitești m-a impresionat încă de la început, pentru că în acest spital vin anual peste 30.000 de copiii, din 3 județe. M-am gândit imediat la ce înseamnă condiții și îngrijiri medicale mai bune pentru ei toți. Cel mai frumos cadou pe care mi-l pot face cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere este să vină la acest concert, pentru că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către reabilitarea etajului 6 .”


Alexandru Costache, Președintele Asociației Medici pentru România declară:

 

„Ne-am simțit onorați și plăcut surprinși atunci când Loredana Groza ne-a spus că vrea să dedice concertul strângerii de fonduri pentru această campanie. Activitatea noastră este dedicată îmbunătățirii sistemului medical din țară, iar proiectul de la Pitești este doar primul dintr-o serie de 5 proiecte de reabilitare ale secțiilor de pediatrie din mai multe spitale din România. Ca să putem începe lucrările de renovare la Pitești avem nevoie să strângem suma de 500.000 de euro. Până acum am ajuns la 100.000 de euro din total și cu ajutorul Loredanei și al tuturor celor care vor veni la concert suma aceasta va crește și va face ca renovările să poată începe mai repede. Suntem foarte recunoscători, atât ei, cât și tuturor celor care își dau seama cât de importante sunt astfel de proiecte - ele luptă ca generațiile viitoare să aibă acces la un sistem medical care să se ridice la standarde vestice.”

 

Organizatorii vă așteaptă vineri, 10 iunie, orele 22:00, la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr 1-3, București pentru a susține reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.