Bilete Constanța: Tik Tok Tour - Fratii Gogan & Fratii Munteanu - 17 nov '19, ora 18:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Constanța: Tik Tok Tour - Fratii Gogan & Fratii Munteanu

Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

duminică, 17 noiembrie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Andra Gogan, Razvan Gogan, Vlad Munteanu si Cristi Munteanu vin in primul turneu TIK TOK din Romania!

Intalneste-i pe toti 4 in orasul tau in luna noiembrie si participa la un spectacol de neuitat in care Fratii Gogan si Fratii Munteanu vor face Tik Tok-uri, vor canta si se vor distra cu tine!
Nu rata ocazia sa ii intalnesti fata in fata pe Andra, Razvan, Vlad si Cristi!

Ia-ti blietul din timp pentru a prinde cele mai bune locuri, iar daca vrei cea mai buna experienta, achizitioneaza si pachetul "VIP Meet & Greet" sau "SUPER VIP Meet & Greet + Tik Tok" pentru a face doar TU un Tik Tok si o poza cu toti 4, dar si sa primesti un autograf si un poster semnat de ei!
Posteaza o poza cu biletul achizitionat pe Insta-Story si poti fi repostat de unul dintre fratii Gogan sau fratii Munteanu!

Orase:
02 Noiembrie - PLOIESTI
03 Noiembrie - BUCURESTI
09 Noiembrie - TARGOVISTE
17 Noiembrie - CONSTANTA
23 Noiembrie - ORADEA
30 Noiembrie - CRAIOVA

Ce mai astepti? Vino la cel mai asteptat turneu al anului!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.