Bilete Concert Zdob si Zdub la Gradina Urbana Herastrau - 22 mai, ora 20:00 - Gradina Urbana Herastrau

Concert Zdob si Zdub la Gradina Urbana Herastrau

Gradina Urbana Herastrau, București

duminică, 22 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trenul Chișinău – București staționează pe 22 mai, la Gradina Urbana Herastrau!
Haideți să retrăim la intensitate maximă bucuria unui nou concert LIVE în stilul „HARDCORE MOLDOVENESC” plin de energie!

Zdob și Zdub, trupa care combină hardcore-ul și folclorul balcanic într-un mod plin de originalitate, revine la București pentru un nou show exploziv, ce va avea loc pe 22 mai, de la ora 20:00, la Gradina Urbana Herastrau. Cu aceeași energie debordantă, trupa care duce orice public în lumea dansului și a cântului la unison, promite publicului reântâlnire memorabilă.

De la elementele de hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și triluri de fluier sau trompeta tradițională, hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare”, “Bunica bate doba”, „Moldovenii s-au născut” sau „Bună dimineața” vor fi nelipsite din playlist-ul concertului Zdob și Zdub de la Gradina Urbana Herastrau și reprezintă garanția unui concert crossover inegalabil.

Biletele pentru concertul Zdob și Zdub de la Gradina Urbana Herastrau au fost puse în vânzare în rețeaua Iabilet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, astfel:

1. Golden Circle(in picioare, in fața scenei) -79 lei

2. VIP – 129 lei (consumatie - wine @ tapas incluse)

3. Loc la masă cat 1 – 99 lei

4. Loc masă înaltă cat 2 – 49 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.