Bilete Concert Trooper, Intelligent Music Project si Olympus Mons - 24 sep - Arenele Romane

Concert Trooper, Intelligent Music Project si Olympus Mons

Arenele Romane, București

sâmbătă, 24 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
100 lei
Acces general + Meet&Greet
130 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Trooper și Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022.
Evenimentul marchează 20 de ani de la apariția primului album de studio Trooper, "Trooper I", și de asemenea primul concert Intelligent Music Project în România.
Cu ocazia acestui concert, Trooper vor cânta integral albumul de debut, plus o serie de alte piese ce au trecut testul timpului. Toți muzicienii care au înregistrat emblematicul "Trooper I" se vor afla pe scena Arenelor Romane.

Coiotu' a declarat: "Nu pot să cred că au trecut 20 de ani de când am lansat 'Trooper I'. 'Tari ca munții' are 20 de ani! Tot așa 'Strigăt', 'Dorința', 'Totul e fals', 'Cum vreau eu'... este incredibil. Nu simt că au trecut anii ăștia. Pe scenă timpul dispare. Pe lângă această sărbătoare, trebuie să mai spun că sunt extrem de fericit să îi avem alături de noi pe Intelligent Music Project, una dintre formațiile de top ale Bulgariei. Solistul lor, bunul nostru prieten Ronnie Romero, va cânta cu această ocazie pentru prima oară în România. Ronnie este solist și in Rainbow, MSG, Lords of Black etc. Indiscutabil este unul dintre cei mai buni solisti ai lumii."

În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 850.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.