Bilete Concert Passenger la Arenele Romane - 1 iul, ora 19:00 - Arenele Romane

Concert Passenger la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 1 iulie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Premium Seated

Cu loc in sectoarele K si E
Include pretul biletului 225 lei si comision de emitere 25 lei

Golden Standing

Cu loc in picioare, in fata scenei.
Include pretul biletului 175.5 lei si comision de emitere 19.5 lei

General Acces Seated

In spatele zonei Golden Standing. Locuri in picioare sau pe scaune, la alegere in functie de disponibilitate
Include pretul biletului 90 lei si comision de emitere 10 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Bucuresti, 22 octombrie 2021 – PASSENGER concerteaza pentru prima oara la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 1 iulie 2022!

harta

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album - “Songs For The Drunk And Broken Hearted” PASSENGER își continuă în 2022 turneul mondial cu trupă live, în care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/KXD2jmVk

Biletele pentru concertul PASSENGER de la Arenele Romane din București pot fi achiziționate la urmatoarele preturi: 100 de lei (Acces General In spatele zonei Golden Standing. Locuri in picioare sau pe scaune, la alegere in functie de disponibilitate), 195 de lei (Golden, cu loc în picioare, în fața scenei) și 250 lei (Premium, cu loc pe scaun, în apropierea scenei). Biletele pot fi de asemenea achiziționate de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Un eveniment organizat de Emagic și susținut de Magic FM.

***

PASSENGER:

Website: http://passengermusic.com/

Facebook: https://www.facebook.com/PassengerOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/passengermusic/

YouTube: https://www.youtube.com/user/passengermusic

Soundcloud: https://soundcloud.com/passengerofficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0gadJ2b9A4SKsB1RFkBb66

Song Kick: http://www.songkick.com/artists/449987-passenger

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranță participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.