Bilete Concert live: Alexandra Ușurelu - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Concert live: Alexandra Ușurelu

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

Cumpără bilete

Nr. bilete
Impreuna #10
10 lei
Impreuna #25
25 lei
Impreuna #50
50 lei
Impreuna #100
100 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Un moment special, în care o voce unică și dragostea pentru muzica live îți oferă dovada că intimitatea poate crea un sunet deosebit, de care te poți îndrăgosti de la prima audiție.  

Una dintre cele mai de succes artiste independente din România, Alexandra Ușurelu a trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.
A lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și concertul ”Simfonic Pur” (2016),

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au plasat-o rapid în topul celor mai bine vânduți artiști independenți.

Primul său album de studio, ”La capătul lumii”, a fost triplu nominalizat de către Societatea Română de Radiodifuziune, la categoriile ”Cel mai bun debut”, ”Cel mai bun album”, ”Cel mai duet”. În cadrul Galei Premiilor Mamaia Music Awards 2015, ”La capătul lumii” a câștigat premiul pentru cel mai bun album al anului.

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica