Bilete Concert EMAA - 19 mai '22, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert EMAA

Hard Rock Cafe, București

joi, 19 mai '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, pe 19 mai, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu EMAA! La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

EMAA are 28 de ani si s-a nascut in Lugoj, Romania. Are o personalitate complexa si o dorinta imensa de a face multe lucruri sa se intample. Canta, scrie, compune, danseaza, inoata si este dependenta de oamenii apropiati si de dragostea pe care o primeste de la ei.

EMAA, a descoperit muzica in familia ei, fiind inspirata de catre mama si bunicii ei, dar, de asemenea si prin bucuria pe care o regasea in privirea tuturor atunci cand canta in fata lor. A inceput sa scrie proza si poezii din liceu, urmand mai tarziu sa o transpuna in muzica. A colaborat ca songwriter cu artisti precum Silent Strike, Deliric, BAB, Armies si The Motans. Colaborarea cu Silent Strike a avut un impact major asupra carierei artistei, datorita lui, EMAA s-a mutat in Bucuresti.

Artista a scris muzica pentru show-ul TV “Hackerville”, un serial international de tip drama, co-produs in limba romana si in limba germana, difuzat pe HBO Europa, cat si pe canalul german TNT Serie.

EMAA s-a pregatit pentru acest proiect timp de un an de zile. “Am alergat si m-am gandit foarte mult in tot acest timp, incercand sa imi dau seama ce vreau sa transmit publicului. Este primul proiect in care imi asum identitatea cu toate personajele mele. Am asteptat asta toata viata mea, a fost nevoie de multa rabdare. “, a spus EMAA.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 89 de lei, cu loc VIP în fata scenei 
- 69 de lei, cu loc la masa, în sala

Se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM