Bilete Concert Alternosfera - 28 aug, ora 20:00 - Gradina Urbana Herastrau

Concert Alternosfera

Gradina Urbana Herastrau, București

duminică, 28 august, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar 3 persoane din formula iniţială: Marcel, Marin şi Dumitru. Primul album, "Oraşul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. Albumul include piesa “Wamintirile”, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România.
Al doilea album ce face parte din tripticul ePIsodia este “Epizodia”. Albumul a fost lansat în 2013, în Ziua Internațională Pi (π), respectiv luna 3, ziua 14 (14 martie). Turneul de lansare al albumului a cuprins concerte în 12 orașe din România, încheindu-se cu primul concert al trupei la Arenele Romane, la care au participat peste 3.000 de oameni, Alternosfera fiind prima trupă de rock alternative românească care a strâns un număr atât de mare de spectatori la un concert propriu.
 
Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP.
 
Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape Marin Nicoara – chitara Sergiu Aladin – chitara Dumitru Costin – bass Nick Russu – tobe
__________________________________
Eveniment în parteneriat cu Heineken, Dorna, Costa Coffee, MGC Company, Basilescu, Coca Cola, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Blitz Tv
Eveniment powered by 7Arts Agency
_________________________________
Duminica | 28 August | Acces locatie: 19:00 | Concert: 20:00
Gradina Urbana Herastrau | Parc Herastrau
_________________________________
Bilete Presale: 80 Ron - 200 locuri
Bilete în fața scenei: 120 Ron - 200 locuri
Bilete acces general: 100 Ron - 1500 locuri
 
 
________________Regulament eveniment_____________________
Achiziția biletelor se face de pe iaBilet.ro
Achiziția de bilet asigură accesul la concert
Acces locatie/scanare bilete: 19:00 / Concert: 20:00
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
Prețul biletului nu include consumația