Bilete Bruce Dickinson - The Music of Jon Lord si a Deep Purple la Sala Palatului - 15 mar, ora 19:00 - Sala Palatului

Bruce Dickinson - The Music of Jon Lord si a Deep Purple la Sala Palatului

Sala Palatului, București

miercuri, 15 martie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

Doar 300 de bilete la oferta de pret

Sold out
Categoria A

Doar 300 de bilete la oferta de pret

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Categoria B

Doar 300 de bilete la oferta de pret

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

Categoria C

Doar 300 de bilete la oferta de pret

Categoria D

Doar 300 de bilete la oferta de pret

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Bruce Dickinson (Iron Maiden) canta alaturi de o orchestra simfonica de 80 de persoane si un ALL Star Band pe 15 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul va canta si piese proprii pe langa piesele Deep Purple si showul integral "The Concerto" a lui Jon Lord asa ca se anunta o seara de neratat cu trei showuri intr-unul!

La minim 4 bilete cumparate ai reducere 25%. La minim 6 bilete cumparate ai reducere 30%. Primele 300 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Categoria VIP (din fata scenei) este sold out. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.
Vom avea parte de un show total unde pe scena ii vom avea BRUCE DICKINSON (Iron Maiden) - voce, Tanya O'Callaghan - bass, John O'Hara (Jethro Tull) - clape/hammond, Kaitner Z Doka (Jon Lord, Ian Paice...) - chitara, Bernhard Welz (Jon Lord, Don Airey...) - tobe, alaturi de Paul Mann (Deep Purple, Jon Lord…) - dirijor dar si Bucharest Film Orchestra in formula completa de 80 de persoane!
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird (doar 300 de bilete din fiecare categorie): VIP 489 lei, Cat A 429 lei, Cat B 349 lei, Cat C 259 lei, Cat D 169 lei
- presale: VIP 509 lei, Cat A 449 lei, Cat B 369 lei, Cat C 279 lei, Cat D 179 lei
- la acces: VIP 540 lei, Cat A 480 lei, Cat B 400 lei, Cat C 310 lei, Cat D 210 lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM