Bilete Queen Rock Opera - 7 mar '23, ora 20:00 - Sala Palatului

Queen Rock Opera

Sala Palatului, București

marți, 7 martie '23, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Presale
175 lei

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Categoria 1 - Presale
150 lei
Categoria 2 - Presale
130 lei
Categoria 3 - Presale
115 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Un nou look, o nouă grafică, pentru a asculta muzica QUEEN într-o Rock Operă, care povesteşte despre viața fondatorului său Freddie Mercury. Toate acestea se regăsesc întro Rock Operă cu orchestră simfonică, trupe rock și cântăreți! Pe scenă un spectacol fantastic, nu un simplu tribut, ci un tribut într-o Operă care te va duce în lumea Queen, cu peste 35 de artiști, pentru a simți emoții mari pe tot parcursul spectacolului datorită vocilor, instrumentelor și orchestrei !! Queen Rock Opera 7 martie 2023 orele 20:00 - Sala Palatului

Bohemian Rhapsody – Somebody to love – We Will Rock You – Don’t stop me now – Another One Bites the dust – Under Pressure – I Want to break free – Radio gag a – The show must go on, Acestea sunt câteva dintre hiturile lui Queen, pe care le puteți auzi în două ore de spectacol unic, fascinant, senzațional !!!
Rock Band + Orchestra + Voci unice = Queen Rock Opera tribut!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.