Bilete Bistrița: Concert Alternosfera - 11 apr, ora 21:00 - Soho Music Hall

Bistrița: Concert Alternosfera

Soho Music Hall, Bistrița

sâmbătă, 11 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În premieră la Bistrița, concert Alternosfera. Evenimentul va avea loc în SOHO Music Hall pe 11 aprilie iar biletele deja s-au pus în vânzare pe Iabilet.ro și în rețeaua Iabilet.

 

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori.

Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 21 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511, Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică, Flori din Groapa Marianelor (EP), Virgula, Epizodia, Haosoleum și Arhitectul din Babel.

Bilete:

Early Bird (primele 50) – 60 lei;
Presale – 80 lei.

Numărul biletelor este limitat!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.