Bilete AWAKE Festival 2020 - 14-16 aug - Domeniul Teleki

AWAKE Festival 2020

Domeniul Teleki, Gornești (Mureș)

14-16 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Speed Bird student & - 18

Biletele student & -18 pot fi achizitionate doar de persoanele care nu au implinit 18 ani pana la data de 17 august 2020 sau de studenti.

Speed bird with camping student & - 18

Biletele student & -18 pot fi achizitionate doar de persoanele care nu au implinit 18 ani pana la data de 17 august 2020 sau de studenti.

Speed Bird
Speed bird with camping
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

AWAKE este primul si cel mai asteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. Primele nume anuntate sunt: JP Cooper, Dubioza Kolektiv, Vita de Vie - "In Corzi", Grasu XXL, Zagar, byron, Nane, Robin and the Backstabbers, Middlemist Red

A patra editie se desfasoara timp de 3 zile, intre 14 si 16 august 2020. Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

Noile abonamente Wise Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro si iabilet.ro la prețurile de: 199 lei sau 239 lei cu camping inclus. Abonamentele Wise Bird pentru studenti si persoane cu varsta sub 18 ani sunt noutatea editiei din 2020 si sunt disponibile la pretul de 119 lei si 159 lei cu camping inclus. 

Urmărește aftermovie-ul AWAKE 2019

Website * Facebook * Instagram * Youtube

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.