Bilete Anneke van Giersbergen @ Cluj-Napoca - 7 nov - /FORM SPACE

Anneke van Giersbergen @ Cluj-Napoca

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

luni, 7 noiembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Earlybird

Primele 100 de bilete

120 lei89 lei
Stoc epuizat
Acces General - Presale

Urmatoarele 100 de bilete

120 lei99 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Anneke van Giersbergen va canta pe 7 noiembrie 2022 la /FORM Space din Cluj Napoca. Primele 100 de bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor '90 si 2000, perioada in care a urcat pe scene din intreaga lumea alaturi de formatia The Gathering.
 
In plus, Anneke a colaborat cu multi artisti sau formatii din intrega lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation si Anathema la Napalm Death si Moonspell. 

Pe langa multiplele colaborari, Anneke are si o cariera solo de succes. Pana acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind 'The Darkest Skies Are the Brightest', oferit publicului la inceputul lui 2021 si compus in intregime de aceasta. Discul a ajuns in topurile din Tarile de Jos, Germania si Elvetia.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 100 de bilete: 79 lei
- urmatoarele 100 de bilete: 89 lei
- in presale: 99 lei
- la intrarea 120 de lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM