Bilete Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași - 14 feb, ora 20:00 - Teatrul National Vasile Alecsandri

Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași

Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi

joi, 14 februarie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Premium

89 lei

Categoria 1

69 lei

Categoria 2

55 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași, Sala Mare.

Alexandra Ușurelu, artista care surprinde prin simplitate și emoție, continuă tradiția și își invită ascultătorii pe 14 februarie 2019 în grandiosul Teatru Național “Vasile Alecsandri” din Iași, la un concert eveniment!

Concertul se va desfășura în două acte. Mai multe detalii, în curând.

Biletele s-au pus în vânzare la prețuri de presale și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în reteaua fizica iabilet.ro/retea: Casa de balet, Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii - 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) și la terminalele Selfpay din toată țara.

Online, pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange, cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs, cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.